Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Öjebyn 1 1 0 0 3
2 Skogså 1 1 0 0 3
3 Pålänge 1 1 0 0 3
4 Unbyns IF 3 0 0 3 0

Match

Öjebyn

7 - 1
Bergviken, storfors, piteå
14 april 2012
15:30

Unbyns IF

Referat

Referat: Öjebyn - Unbyns IF

Med väldiga sjukdoms och frånvaroproblem i truppen åkte vi till Heden i Piteå för DM match mot Öjebyn. Ett motstånd som imponerat på försäsongen med bla vinst mot Alvik.
Vi startar med Marcus i mål, Robbs och Patrik mittback med Burman och Mattias på resp kant. Micke L, Niclas och Simon spelar centralt på mitten med Levi och Tomas på kanterna. Martin spelade forward.
Vi ser rätt OK ut i början i en match som är allt annat än välspelad. Martin har två bra löpdueller som sånär gör att han kommer in framför.
Tyvärr får dom göra 1-0 tidigt och sen kommer 2, 3 och 4-0 innan halvleken. Flera skitmål även om Öjebyn är bättre förstås.
I andra spelar vi lite bättre även om målen trillar in. Vi har dock mer kombinationer i denna halvlek och skapar några halvchanser. Till slut kan vi reducera på straff genom Martin efter en situation där Levi fullföljt bra mot deras målvakt som kommer ut med dobbarna mot honom.

I avslutande straffläggning vinner vi med 5-4 efter mål av Martin, Simon, Tomas, Micke L och Mats. Niclas satte sin i ribban och Öjebyn bjöd på lobbförsök som misslyckades.

Totalt sett en icke godkänd match, men vi som är där krigar på så gott vi kan. Lite för många som inte är tränade för 90 minuter som idag tvingas spela 90. Det är väl iofs bra att vi får igång en del spelare som inte tidigare varit igång eller varit sjuka länge.
Nu tar vi nya tag mot en ännu svårare motståndare på Onsdag
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Levi Nilsson 1 0 0 0 0 0
Mattias Svensson 1 0 0 0 0 0
Niclas Nordström 1 0 0 0 0 0
Robert Johansson 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng